Ik doe huisbezoeken in de gemeenten : Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Hoevenen, Stabroek, Merksem, Schoten

Regio wordt nog opgelijst

0496 68 01 68

Stuur me gerust je vraag

Jade Steppe

Vroedvrouw

Beste (toekomstige) ouders,

Ik ben Jade, en bovenal ben ik een trotse mama van mijn tweelingmeisjes Elle en June. Maar daarnaast doe ik nog iets waar ik enorm trots op ben: ik ben vroedvrouw! Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door alles wat te maken heeft met zwangerschap, bevalling en ouderschap. De keuze om vroedvrouw te worden was dan ook snel gemaakt.
Ik heb meerdere jaren gewerkt in AZ Klina als vroedvrouw op de verloskamer, materniteit en op de vroedvrouwenconsultatie. Sinds drie jaar werk ik op de hogeschool, waar ik mijn passie en liefde doorgeef aan toekomstige vroedvrouwen.
Door zelf mama te mogen worden, heb ik vanuit een andere invalshoek ervaren hoe belangrijk het is om ondersteuning te ontvangen van een vroedvrouw. Tijdens deze periode heb ik zelf beseft hoe cruciaal die ondersteuning is voor aanstaande gezinnen. En deze ervaring heeft mijn verlangen om juist die ondersteuning te bieden aan jullie alleen maar sterker gemaakt.
Sinds januari 2024 ben ik dan ook begonnen als vroedvrouw in bijberoep, en ik kan niet wachten om jullie mee te begeleiden in het mooiste avontuur van jullie leven.
Liefs,
Jade

Opleidingen en certificaten
  • Afgestudeerd in 2017 als vroedvrouw
  • Afgestudeerd in 2020 in Master in de verpleeg- en vroedkunde: vroedkundig specialist