[vc_row][vc_column width=”1/3″][dfd_carousel][dfd_single_image image=”534″][dfd_single_image image=”533″][/dfd_carousel][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Met haar boek ‘De taal van huilen’ maakt Aletha Solter ons duidelijk hoe we erachter kunnen komen wat baby’s en jonge kinderen bedoelen als ze huilen. Dit revolutionaire boek biedt de mogelijkheid om tot een betere, diepere relatie met kinderen te komen. Solter heeft het geschreven voor ouders, verzorgers, onderwijzers en werkers in de gezondheidszorg.
Het boek geeft inzicht in de redenen waarom kinderen huilen en boos zijn en leert ons hoe we daar het best op kunnen reageren. Andere voordelen van Solters benadering zijn onder meer: baby’s worden geholpen om ’s nachts door te slapen (zonder dat ze worden genegeerd); kinderen leren spanning en trauma beter te verwerken; hun leer- en concentratievermogen wordt verhoogd; hun gevoel van eigenwaarde groeit en hun emotionele leven verdiept zich; agressief gedrag van kinderen vermindert.
‘Ongetwijfeld zal het boek de lezer meer zelfvertrouwen geven als ouder of verzorger, omdat het speciale vaardigheden aanreikt, die vooral gericht zijn op constructief omgaan met tranen en driftbuien. Dankzij deze nieuwe vaardigheden zien ouders tot hun vreugde hun kinderen in lichamelijk en psychologisch opzicht gezonder worden.’ (uit het voorwoord van Thomas Gordon)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]Titel :¬†De taal van huilen

ondertitel : positief omgaan met huilen en boosheid van baby’s en kinderen tot 8 jaar

aantal blz.: 175

ISBN : 9789060207864

uitgeverij : Uitgeverij De Toorts B.V

Over de schrijfster : https://nl.wikipedia.org/wiki/Aletha_Solter[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]